Workshop – 22.04.2019

Organizată la 22.04.2019, la Craiova

 

Muzeul Olteniei a organizat o ședință în cadrul proiectului „Destinații noi în turismul transfrontalier”, cod proiect: ROBG – 471. Ședința a avut loc la Craiova și au participat membrii ai echipei de implementare din Municipiul Varshets (LP) și Muzeul Olteniei Craiova (PP).

Florin Ridiche, în calitate de manager al Muzeului Olteniei Craiova și asistent manager în echipa de implementare a proiectului, a întâmpinat membrii echipelor de implementare:

  • De la LP: Petrova Tatyana, manager de proiect; Ilieva Vera, responsabil comunicare; Denkova Kostadinka, responsabil tehnic; Tacheva Krasimira, responsabil financiar.
  • De la PP: Lungu Ecaterina, asistent financiar; Popescu Daniela, asistent tehnic; Bâsceanu Marius, manager informare și comunicare; Popescu Valentina, biroul comunicații ITC; Popescu Aurelian, coordonator schimburi științifice; Nistor Maria Alina, coordonator achiziții.

În cadrul întâlnirii, discuțiile au vizat câteva aspecte importante pentru implementarea proiectului, precum:

  • schimb de informații privind stadiul proiectului de ambele părți;
  • discuții pe diferite teme: proceduri de achiziții, aspecte tehnice si financiare, detalii privind activitățile pentru derularea lucrărilor si campaniile de conștientizare, schimb de informații privind modul de punere în funcțiune a mecanismelor comune, etc.

Discuțiile au fost antrenante și constructive și au contribuit la consolidarea cooperării interpersonale între membrii echipei PM.

Au fost stabilite și alte aspecte de comunicare.

Şedinţa echipei de conducere a durat aproximativ 1 oră.